Cunquiños de masa filo con grelos e queixo de cabra



Inspirada por

Crujiente masa philo de espinacas y queso de cabra

de Isabel (Frabisa)

Na miña receita substituín as espinacas por grelos.

Para cantidades e procedemento está moi ben explicado na receita de Frabisa, así que aquí só porei as fotografías así como as modificacións e particularidades que da miña elaboración.


Aquí está na tixola o salteado de grelos, ceboliña, uvas pasas, etc.


Untando as láminas de masa filo con ovo


cada lámina forrando o seu cunco, repartimos o salteado


Córtanse as rodaxiñas de queixo de cabra (un par)


e xa está listo


para ir ao forno, uns 10' (ate que se funda o queixo). Hai que ter coidado de que non se queime a masa filo, polo que se pode tapar con papel de aluminio para protexela pero que siga fundindo o queixo.


E aquí o resultado final


Un primeiro plato ben sabroso e doado de facer.

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Courgettis con boloñesa

Tarta de mascarpone, chocolate e fresas.